Monday 12 July 2010

[EN] A few wonders from the UK / [RO] Câteva minunăţii din UK (15)

[EN] Using pics from C.L., a reader of this blog, I am posting other ‘evidence’ about how good roads are in the UK.

[RO] Folosind poze de la C.L., o cititoarea a acestui blog, postez alte ‘probe’ despre cât de bune sunt drumurile din UK.

[EN] The little secondary roads (exemplified here), as well as motorways are lightyears away from those in Romania.

[RO] Mici drumuri secundare (exemplificate aici), precum şi autostrăzile sunt la ani lumină faţă de cele din România.

[EN] If you don’t rely on GPS devices, and make a little travel planning (with the help offered here, here, here or here!), I can’t imagine getting lost on these roads.

[RO] Dacă nu te bazezi exclusiv pe dispozitive GPS şi faci o mică planificare a călătoriei (cu ajutorul oferit aici, aici, aici sau aici!), nu-mi închipui să te pierzi pe aceste drumuri.

[EN] The pictures in this 15th episode were taken on various roads and motorways, somewhere in… West Midlands, England.

[RO] Fotografiile din acest al 15-lea episod au fost făcute pe diferite drumuri şi autostrăzi, undeva în… West Midlands, Anglia.

[For all the episodes of this series, and all the posts on this blog go to/Pentru toate episoadele din această serie şi toate postările de pe acest blog mergi la: Contents/Cuprins]

3 comments:

Anonymous said...

e chiar indicat, daca vrei sa vezi locuri cat mai faine sa eviti autostrazile. ai sa dai peste locuri incredibil de frumoase.
dar indiferent ca mergi pe stradute (pe unde nici nu crezi ca ar putea trece masini) cu un sens sau pe autostrazi, toate sunt exemplare. si incontinuu intretinute. utileje de maintenance le vezi mereu.
pana si asfaltul are alta culoare, mult mai faina ca aici (ceva care are si verde si roz, nu pot defini clar culoarea).
dar iti vine sa tot calatoresti...
si cu atatea semne de circulatie si sensuri (si giratorii) bine definite, chiar nu vad cum ar putea cineva sa se rataceasca. cu sau fara GPS.
:-)
C.L.

MunteanUK said...

@ C.L.

desigur ca este 'indicat' sa eviti autostrazile cand esti turist, avand si timp la dispozitie, si chef sa descoperi lucruri.

dar cand trebuie sa ajungi rapid din punctul A in punctul B, sunt foarte utile.

nu ca in Romania, sa fii nevoit sa gonesti intre localitati, doar ca sa incetinesti prin atatea sate pline de carute, biciclisti, babute care traverseaza pe unde vor, caini, gai, gaste, vaci...

Anonymous said...

asta cam asa e...
C.L.