Thursday 20 May 2010

O alegere ucigaşă, vândută la televiziune [A murderous choice, sold on television]

N-ar trebui să fie de mirare într-o ţară unde “omul, în cinste fiind n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor” (vezi aici şi aici la ce mă refer), însă noua victorie a avorţioniştilor nu are cum să nu şocheze.

Toate marile ziare şi alte media britanice (vezi aici, aici, aici, aici şi aici) se arată mai mult sau mai puţin şocate că ‘publicitatea la avort’, deja foarte vizibilă în UK, a mai depăşit o ultimă barieră.

Dreptului de a alege uciderea – pentru că nu este alta esenţa acestui ‘drept al omului’ – i se va putea face reclamă la televiziunile britanice, după orele 22:00.

O organizaţie antiumană (îmi asum furia politic corecţilor pentru a o califica astfel!), care ucide circa 65,000 de copii nenăscuţi în UK, în fiecare an, a obţinut posibilitatea de plasa câte o reclamă pentru moarte în calupuri de publicitate.

Desigur, cuvântul moarte nu apare în reclamă, nici măcar cuvântul avort, căci promotorii acestui ‘drept al omului’ sunt extrem de iscusiţi în a răstalmăci totul pe lumea aceasta, până la a spune păcatului – virtute, mizeriei – curăţie şi albului – negru.

Între o reclamă la maşini, la băuturi, la mâncare, la vacanţe sau la cine-ştie-ce alte ‘distracţii’, oamenilor li se oferă posibilitatea de a face “alegeri informate legate de sănătatea sexuală”.

Elegant nume pentru ucidere, nu-i aşa? Aceasta este ultima alegere care trebuie legitimată pentru una din trei britanice care va face cel puţin un avort în timpul vieţii, după ce i s-a spălat creierul a crede că promiscuitatea este firească.

Nu era destul că dreptul la ucidere este perfect legal. În UK, în România şi în mai toate statele civilizate din UE (mai puţin în Malta şi cu anumite restricţii în Irlanda şi Polonia).

De acum înainte, mai întâi britanicii, apoi şi românii şi toţi ceilalţi civilizaţi, ar trebui să ne obişnuim cu ideea că este inuman ca femeile (cât mai de tinere) să nu aibă deplină cunoştinţă despre acest drept.

Despre inumanitatea uciderii, despre cum sunt amăgite aceste femei să creadă că un asasinat le rezolvă problemele, despre faptul că nenăscutul om este tot OM devine politic incorect să vorbeşti în civilizaţia noastră tot mai întunecată.

[Pentru toate postările de pe acest blog mergi la/For all the posts on this blog go to: Contents/Cuprins]

3 comments:

Anonymous said...

incredibil! incredibil!

Anonymous said...

este ingrozitor si efectiv ramai fara grai. ce mai urmeaza? ce putem face? mai mult decat pana acum? pentru ca se vede treaba ca n-a fost suficient. sau sunt prea putine vocile anti-avort? sigur ca sunt/em prea putine.
:-(
C.L.

Anonymous said...

de 1 iunie, ziua copiilor nascuti si nenascuti va fi "Marsul vietii". Poate macar unii oameni o sa-si puna intrebari, o sa citeasca pliante, etc.
poate ceva/cineva va fi altfel apoi.
hm! sunt optimista, nu?
Doamne ajuta!
C.L.